IK VIER GEEN VALENTIJN!!!!

Yo mensen

Vandaag is die ene dag waar elk stelletje op wacht. Waar Romeo en Juliet elkaar voor het eerst een zoen gaven. 

F*CK DEZE DAG!!!!

 

Hoezo moet er persee 1 dag zijn waar je nou je liefde een leuke dag brengt ?! Hoezo breng je jou liefde gewoon niet elke dag een leuke dag ? Waarom is er geen elk dag een valentijnsdag ?! 

Ik en mijn vriendin gaan met valentijnsdag precies helemaal niks speciaals doen! Wij gaan er namelijk er van uit dat ieder dag die we samen zijn speciaal moet zijn dus we maken er van ieder dag een speciale dag. Mijn cadeau voor haar is FAMILY BUCKET KIP van KFC die we samen gaan opeten met pizza en drankje erbij. Misschien ook naar de film. 


Mijn tip voor jullie dus maak er voor je vriend(in) gewoon van elk dag een valentijnsdag! 

 

#Bless, 

Seif 

 

 

UPDATE!:

Ik heb vandaag een family bucket met 45 HOT WINGS en roosje gehaald. Kip is altijd goed maar ik dacht ik doe er gewoon wat extra bij! uiteindelijk is het toch hele leuke avond geworden met een drankje en filmpje. dus ik geef vandaag een 8.5 ! 56f5f0e655f0904bdd8745ce8a5edf10.png