Wel video en geen video!

Als eerste wil ik sorry zeggen dat er gisteren geen blog en video online zijn gekomen. Ik heb het namelijk heel erg druk. Maar een goed nieuws ik heb wel 2 video's voor jullie die jullie kunnen kijken.


Laatst heb ik samen gewerkt met Onbeschoft  en toen hebben we een heel toffe item gemaakt die inmiddels bijna 100.000 keer is bekeken. Check het hier onder! En niet alleen dat samen met een andere stagiair (Diego) van STAD Gooi heb ik een item gemaakt over wat jongeren vinden van Bussum Cultureel ben je toevallig daar benieuwd naar check dan ook het filmpje hier onder. 
Naast dat heb ik ook een hele toffe item voor jullie gemaakt. Die ik ergens deze week online gooi ik durf niet te zeggen wanneer en hoe laat maar als ik een schatting moet doen zal het dinsdag online komen. Het is een interview waar ik mensen in Venray de vraag stel wat is het duurste wat je ooit heb gekocht.